De beste levertijden tegen de beste prijs!

Bent u op zoek naar veiligheidskleding of een zakelijke outfit, wij adviseren u graag.

Bent U op zoek naar veiligheidskleding of een zakelijke outfit, wij adviseren U graag. Met ruim 25 jaar ervaring weet Van Eijndhoven Bedrijfskleding als geen ander dat geen enkele klant hetzelfde is. Daarom nodigen we U graag uit om het gesprek met ons aan te gaan. Dit natuurlijk geheel vrijblijvend en onder het genot van een kopje koffie of thee.

Welke kleding U ook kiest, het draagcomfort speelt een grote rol. Maar ook de veiligheid en design zijn van groot belang. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook brandvertragende kleding of kleding met verhoogde zichtbaarheid leveren. En natuurlijk hebben we samples zodat u het comfort en de kwaliteit zelf kunt ervaren. We hebben de producten uit ons leveringsprogramma bijna altijd op voorraad in onze magazijnen. Daarmee kunnen we een snelle levering realiseren en onze belofte waar maken: De beste levertijden tegen de beste prijs.

Onze eigen studio presenteert U indien gewenst de verschillende mogelijkheden van uw nieuwe bedrijfskleding. In huis hebben we zeefdruk, transferdruk en borduring tot onze beschikking. Ook is het mogelijk, indien gewenst, dat wij flexibele levering en voorraadbeheer voor U verzorgen.